Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Thursday, June 28, 2012

I'm a mother.

Salam,

I can't really share other things except for a quick update today since I have to proofread something. So, I would like to share something interesting that I found in FB. If you are also a mother, please share your thoughts about the photos.


14 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

i'm mother too :)

yatie chomeyl said...

gambar last paling best hehehe

bersama kak Es said...

pic # 3...
kenapa si suami kalau col je dia ingat kita ni tido!
hangin jugak rasanya :(

Mixed-family in da house.... said...

HAHHAAHAHAH.....macam sangat betul jerk....

ICA said...

Nur, I loveeee this...mmg boleh relate sangat... suka sangat part what my husband thinks I do and what I really do. OOOOh if I can have more of what I really want to do pun best jugak. heheheh

transformed housewife said...

Tie: meme best tu tp bila nok tido jah teringat byknyo kijo lg. hehe

transformed housewife said...

Kak Es: hmm tulah. Suami sy pun selalu tanya "Dok tgk tv ke tu?" bila dia telefon skrg waktu sy tgh berpantang ni.

transformed housewife said...

mixed-family: aah kena btg hidung kita. hehe

transformed housewife said...

Ica: insyallah one day you'll be doing "what I really do".

mommyYen said...

huhu..kak,pic last yg paling bes!..hihi

Aleyn said...

Huhu....bestnyer kalau dpt buat cam gambar last tu

transformed housewife said...

Sati & Aleyn: aah . mmg best tapi selalunya susah nak tidur melainkan anak2 pun tidur sama kan.

Izan Ishak said...

hehe... kalau izan gmbr last tu time anak2 pi skolah lah.. mak buyung ngantuk dok umah sorang2...

Lizan said...

suami k ijan lak soalan petama dia tiap kali call.."buat per tuuuuuuu...." uih satu dia tanya, 10 kita jawab...