Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Monday, July 19, 2010

I feel guilty but do I have other choices?

Salam,

I'm feeling guilty lately as I have less time to take care of my daughters. Though I'm only teaching for 4 hours, I have to be at work from 8-4 everyday as the classes are two hours in the morning and another two hours in the afternoon. So, I'm  actually working like a full-time worker. Once I arrive home, I only have about 6 hours with them before they go to bed. Now, I really miss those time when I can spend 24-7 with them. But here in Malaysia, I don't have other choice. I have to work to help my hubby financially.

I reckon most FTWM share this same feelings. That's why more and more would like to WAHM. How I wish I can become a WAHM too. But for now I have to teach part time and save some money before I can figure out what's the best next move.

15 comments:

yatie chomeyl said...

meme la kijo KL ni gitu la kan..kelik smp umoh dh lewat. sbb tu t klu buleh, xsey kijo KL...huhuhuuh

Hamizah said...

best kan WAHM..saya akan rindu bila blk msia kelak..

dbalkis said...

Lagi worse, kalau ada masa cume dalam 2 3 jam lepas balik kerja, tiba2 anak dah ngantuk..kene tunggu weekend baru nak main2, manja2..tu pun kalau tak outstation..sedih...how i wish to become WAHM too..

Jeng Ida said...

good artikel,,,, inspiratif.... salam kenal..

Nadiah Sidek said...

takpe la kak nur, bknnya kak nur sengaja tinggalkan diorg. besar nnt mesti diorang fhm :)

Wan Anie said...

pray the best for you Nur, InsyaAllah one day...

AlohaMolly said...

I understand how you felt Kak Nura...

May our dreams to be a WAHM realised soon!

Cheers and don't give up! :)

Btw, I have received the parcel :)

fa10 said...

itulah realiti kehidupan di negara kita..
klu gitu lebih baik ambil fulltime jer, byk sikit income

Anonymous said...

don't worry its a catch 22 situation. you'd feel guilty when you can't provide materials things which convenience the children such as tuition and all sorts sebab takde duit and tak keja. Like my mum regretted when she got no money to give us, regretting her quiting her job and kena tipu dengan laki dia suruh eberhenti dengan janji dia akan beri duit belanja yang cukup.
never fret..never regret.. tis modern world requires loads of money and the peer pressure for parents and for kid to have certain things to propel the chidlren to compete in educations etc..

K.Asna said...

salam

akak pun tak tahulah camne bila dah start keje nanti...kadang2 rasa rindu nak bekerja & jumpa kawan2 yg sealiran...tapi kadang2 rasa takut...takut tak ada masa dgn anak2 macam skrg...emmm tah lah...

yushida03 said...

fathers feel the same way too.. or at least, similar.. :)

transformed housewife said...

Ti: knur takdok choice sbb meme keno duduk KL.

Hamizah: savour each minutes you are having now with ur children.

dbalkis: bukan semua org boleh jd WAHM kan. huhu

Jeng Ida: salam kenal.

transformed housewife said...

Nadiah: harap2 diaorg faham.

Anie: thanks for the pray.

Molly: I'm glad you finally have received the parcel.

Fa10: kalau kerja full time tak dpt pilih waktu kelas. BTW, I need ur address in Msia.

Thanks Miss Anoynymous.

K.Asna: skrgla masa utk K.Asna rapat dgn anak2.

Yushida: I guess that's true.

kakyong said...

adyani,
that's life kan.. apa2 pun wish u all the best.. semoga tercapai segala yg dicita2 kan..

apa yg dikatakan cik anon tu spt tertempias pada kakyong... memang ade byk offer utk bekerja semula... tp memikirkan masa dgn anak2 & umur ai pun bukan muda lagi utk terkejar2 cari pangkat & gaji besar.. so ai kuatkan hati juga utk terus SAHM.. nak convert jadi WAHM juga akan ambil masa.. sbb WAHM pun ade level2nya..

transformed housewife said...

lain org lain pendptnya kan Kyong. kita pilih mana yg terbaik utk kita. Lgpun org lain takkan faham situasi kita.