Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Friday, November 20, 2009

Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10

Here comes another contest that I would like to try on. This contest has been organized by Siti Sifir from the Siti Sifir Supernova Share-Out Space blog. 
Let's see the banner of the contest:
 

Syarat contest :
  • Sila letakkan link ke blog ini. Pastikan nama yang keluar di bloglist kalian adalah Siti Sifir's Supernova Share-Out Space. (Pijah!! Cerewet nya ngko nih!!!)
  • Sila letakkan linkkan blog anda ke blog penaja Fitrah Cinta dan jadi follower Fitrah Cinta. Sila jengah ke sana dan tinggalkan komen tentang blog k.Sari di entry contest blog masing2.
  • Anak anda itu hendaklah perempuan, berumur bawah 3 tahun. Gambarnya hanyalah sekeping sahaja supaya senang untuk dinilai. Jangan risau, kami bukan nak cari calon menantu
  • Letakkan banner di sidebar...(kalau ramai masuk maka merata2 lah wajah Arwa ku kan kelihatan...ngeh he he..ops itu pun kalau ramai ek...) Sila abaikan banner yang ala kadar itu..kerana tuan buat contest ini sangatlah tak rajinnya nak mengedit gambar :P
  • Tolong beri tajuk Contest Anak Dara Ku Bertocang by Sitisifir10 di entry anda.
  • Tarikh tutup 30 November 2009 jam 12 pm (tengahari)
  • Sebagai menambah perasa, sila rajin singgah dan beri komen. Mungkin ini caranya untuk merasuah saya... :P walaubagaimanapun biarlah gambar bertocang anak anda menyengat ye...( tocang budak ada sengat kah??)
  • Tinggalkan link anda dikotak komen di bawah.
  • Pemenang akan diketahui petang hari yang sama jika saya tak ada kesulitan lain insya ALLAH...dan jika ada peserta, kalau takde nak umum apa?? 
All right now let's see the photo of my youngest daughter:



 Name: Hafizah bt. Ariff
DOB: 22 June 2007
Age: 2 years 4 months.
This photo was taken in Peachgrove Playcentre when we had the "Pyjamas Day". She was sorting out the balls when I snapped this photo.

Thanks to Siti Sifir for organizing the contest and to K.Sari @ saricorner.blogspot.com

2 comments:

sari said...

salam..ksari igt si comey tu bgun2 tido jer trus gi playgrund..hehe..
anyway thanks 4 joining the contest..
gud luck yeah...

yatie chomeyl said...

fizah comey..mesti mene nih