Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Friday, November 13, 2009

Contest-AKSI SI COMEL

Photobucket

Dah banyak hari saya tak update blog ni. Sebenarnya macam tak de cerita menarik dan kekeringan idea untuk menulis. So, kali ini saya nak cuba nasib dlm contest anjuran Wan Anie ni.


Nama: Hafizah bt. Ariff
Tarikh Lahir: 22 Jun 2007
Umur: 2 thn 4 bln
Aksi: Membaca buku kegemaran dengan gaya seksi di atas meja komputer. Hafizah memang suka membaca buku walaupun dia belum pandai membaca. Tapi dalam gambar ni, dia sengaja menarik ke bawah t-shirt yg dipakai sehingga menampakkan sebelah bahunya. Dia suka melihat gambar2 dlm buku dan selalunya sebelum tidur, dia akan meminta saya membacakan buku untuknya. Dia suka meniru saya dan akaknya yang suka membaca buku apatah lagi kami akan ke "local library" setiap hari Isnin untuk meminjam buku2.

Cadangan untuk Comel Lote Collections & Muslimah Online Shop:
Berikan potongan harga untuk pelanggan setia dan harga istimewa atau voucher bila tiba perayaan istimewa seperti hari raya. Selain itu, jika ada kad keahlian pun bagus juga sbb biasanya bila ada kad keahlian akan ada kutipan mata (point). Jadi ahli2 akan berminat untuk membeli lebih untuk mendapatkan lebih mata. Promosi di blog2 lain yg sudah mempunyai ramai followers pun bagus seperti promosi di Mom Bloggers Planet, Triple Colour Life.com atau My super kids.com.

Ok, skrg jom tengok penaja contest:
Comel Lote Collections
http://comellotecollection.blogspot.com

Muslimah Online Shop
http://muslimahonlineshop.blogspot.com


Rasanya dah buat semua benda yang ada dlm syarat2 kecuali tinggalkan komen yg akan dibuat kejap lagi.





3 comments:

Wan Anie said...

Thanks for joining the contest..

Saya akan dtg lagi utk penilaian pemenang...
Good Luck!

yatie chomeyl said...

suruhlah promosi kat blog t retek eheh..blog t femes jugop

Wan Anie said...

ok!