Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Wednesday, November 25, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata

Photobucket

Kali ini saya nak mencuba nasib dalam contest Si Manja Berkaca Mata anjuran Ummu Mishkah. (harap2 Ummu Mishkah terima penyertaan dr org Msia yg berada di luar negara). Jom kita lihat dulu syarat2nya:
  • Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda.
  • Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik.
  • Nyatakan nama dan umur si manja anda.
  • Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda.
  • Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.
  • Contest ini akan dinilai oleh Mr Hubby aka Abu Mishkah.
  • Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009. Seperti biasa saya akan mempertaruhkan gambar anak kedua saya, Hafizah kerana selalunya contest untuk yg berumur di bawah 3 atau 4 thn. Jadi inilah gambarnya:


Nama: Hafizah bt. Ariff
Umur: 2 tahun 5 bulan.
Aksi ini diambil ketika Hafizah sedang bermain dengan kakak sulungnya yang suka bergaya. Jadi apabila kakaknya, Fathini mula memakai kaca mata, Hafizah pun mula meniru. Selalunya agak susah untuk mengambil gambar Hafizah tersenyum. Jadi, apabila dia mula tersengih2 selepas memakai kaca mata, saya rasa itulah waktu terbaik untuk mengambil gambarnya. (saya tahu tak perlu ada penerangan, tapi saya suka2 jer nak letak kat sini. takpe ye Ummu Mishkah).

Ok itu saja untuk contest ni. Terima kasih sekali lagi untuk Ummu Mishkah sbb sudi menganjurkan contest ini. (bukan ayat mengampu ni. hehe)



3 comments:

ummumishkah said...

OK Sis, si comel anda dah jadi peserta dah.. GOOD LUCK!

yatie chomeyl said...

comey pun sengih , ni sokmo wat muko siyes..sengih gini baru comey adik

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

terima kasih ummumishkah.
Cik Ti, Fizah meme suko wat muko siyes.