Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Sunday, December 26, 2010

Esok mesti banyak blog ulas asal Msia menang 3-0 ke atas Indonesia. (hehehe)

Salam,

Baru tadi saya pun layan jap tengok perlawanan akhir pertama Piala AFF Suzuki antara Malaysia menentang Indonesia. Nak ulas pjg2 pun nanti jd mcm berita pulak. Jd, secara ringkasnya, Malaysia mula bangkit dan main bersungguh2 selepas separuh masak kedua. Itupun permainan dihentikan selama hampir 5 minit oleh pengadil selepas penjaga gol Indonesia mendakwa ada penonton yg menggunakan pancaran laser sehingga menggangu penglihatannya. 2 gol dijaringkan oleh Safee dan satu lagi dijaringkan oleh Mohamad Ashari.

Harap2 dalam perlawanan akhir kedua Malaysia dapat mejaringkan gol lagi dan akhirnya membawa pulang Piala AFF Suzuki buat pertama kalinya. Sila jgn pelik dgn entri ni sbb semangat patriotik (kononyalah padahal tengok bola bila perlawanan akhir mcm ni je :P). Nak tahu lebih lanjut tentang perlawanan dan tengok shot2 menarik? SIlalah cari kat YOU TUBE ssendiri ye.  Jgn marah.....hhehehe

8 comments:

Affieza said...

Saya pn tgk gk...hrp2 diaorang dptlah bwk balik Piala AFF Suzuki tu buat pertama kali ke Malaysia...

transformed housewife said...

adik2 akk siap pegi Bukit Jalil nak tengok game tu.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my hubby punya lah jerit beriya dengan bapak eliss mlm tadi..mcm nak pecah rumah :p

isabelle said...

i tukar channel utk tengok masa min 46 jer. masa tu 0-0, so lepas gelak2 ...mrhubby & i tukar terus tgk citer lain

yatie chomeyl said...

sapo gi stadium?

nayway, jago gol tu ngarut koksir jah..mano ado laser power gitumo buleh suluh smp jauh tengoh2 pade dr tmpt duduk penonton tuh...kalu ado pong, laser dale cito star wars jah kali.

padahal mem ex reti jago gol, pastu nok saloh ko laser. maso xdop laser pong, gol jugop lalalala

transformed housewife said...

eliss- my hubby tak tengok pun. I je sorang2 dok terjerit2. hehe

transformed housewife said...

belle- masa first half mmg boring.

transformed housewife said...

Tie- Aejie dgn Asul gi dgn Faiz, Farhan (anok Cik YOh). Zaim & Wafiy pun gi jugok.