Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Saturday, April 16, 2011

Ben Ashaari Gegar Lagi....

Salam,

Terasa nak menggedikkan diri masuk segmen En. Ben ni. Pernah masuk juga segmen lain tapi ada yang saya buat sekerat jalan sbb tak sempat ikut segmen2 dia yg banyak soalan2 tu. Anyway, kena tempek banner Ben ni:

link BEN ASHAARI tekan kat nama dia tu)

8 comments:

sekamar rindu said...

salam,..


singgah dari blog abg ben dan folo ur blog...**269

i am DiDa said...

salam,
blogwalking dr segmen BA...following too (",)v

Cik Sue said...

cik sue dtg gegarrrrr kumpulan 8...

salam perkenalan... =D

mlyn said...

Salam... dtg menjengah dr Ben Ashaari...

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee..

Mizz Intan said...

salam gegar...dri kumpulan 8 =)

Anak Ulu Cheka said...

assalam kasik gegar dari geng 9

Segmen : BEN ASHAARI GEGAR LAGI

::Miss Hearty:: said...

woot..woot..
miss hearty dtng menggegar geng sekampong !!
dr grup 8,no 31^^
jom gegar belog kite jugak~
http://heartylolipop.blogspot.com/