Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Wednesday, April 20, 2011

Wordless Wednesday: My staple diet for now.

Salam,

Yummm.................

11 comments:

mommyYen said...

hai Kak..
i dah tagged u utk join GA..
jom..

mila.ibunajihah said...

memang looks yummy tu.. :)

isabelle said...

nape org selalu kaitkan bubur nasik dgn org sakit.
bubur nasi kan sedap

yatie chomeyl said...

nasik air ko? sedakkk222x nok wat retep ah hari ni

Ummi Hanie said...

kak nur...mkn bubur ke tiap2 hari?

SyidaGorjes said...

terasa nak mkn macam tu jugak la.mana nak cari kat klana jaya ni?

Nia said...

yeah,..same here! sgt Yum!

Aleyn said...

Bubur kah itu?....aaahhhh dah lamanyer tak pekena bubur nasi.....nak buat lah weekend ni...bleh diet kan...

transformed housewife said...

sati- ok. nanti knur masuk GA tu.

MIla- sedap sebenarnya kan.

Belle- sebenarnya bubur paling senang nak telan kalau sakit. tapi kalau buat dgn mcm2 perencah, sedap lagi.

Tie- bubur nasi buke nasi air.

transformed housewife said...

Hanie- skrg sakit tekak. hr2 mkn bubur.

Syida- ada bubur sedap kat Food Court Giant Hypermarket

Nia- NIa pun mkn tu ke hr ni?

Aleyn- aah bubur.

Izan@mamaAdam said...

bubur nasik kalau titikkan minyak bijan sedap macam rasa bubur mcd..hihi