Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Friday, September 3, 2010

Rezeki tudung baru dr. Mrs. Nik a.k.a Meah. (BM Entry)

Salam,

Smlm masa BW, sy ternampak satu entry menarik di mrs. nik blog. Apa yg menariknya? Alhamdulillah sy menang sehelai tudung baru sempena Raya Giveaway di blog tersebut. Ni dia pengumuman tu:

Merujuk kepada entry sy yang terdahulu, peserta..wah..peserta perlu mendaftar sebagai follower dan menulis komen di mana2 entry saya.(entry, bukan shout box)..jd sy ingin mengumumkan pemenangnya ialah ..
Transformed Housewife!!!!!!!!

Apa yang perlu anda lakukan ialah :
  • bagi alamat
  • emailkan kepada sy warna tudung yang anda mahu(tp x jamin ada stok yer)
  • postkan kemenangan anda di blog anda yer

 
 Suka sgt2 sbb dpt hadiah tudung. Pasal warna tu tak kisahla warna apa pun. Sekurang-kurangnya tak payah dah beli tudung baru untuk raya ni. hehe. Oh...yea. Kepada yg lain yg dah buntu dan tak de idea nk masak apa untuk berbuka nanti, jengah2lah kat blog Meah ni sbb banyak idea2 yg mungkin boleh membantu anda. Sy pun suka pergi ke situ sbb nak tengok mcm2 idea masakan dan air minuman yg tak biasa kita buat. 
 
Nak tengok selanjutnya, silalah ke blog ini.

11 comments:

Wan Anie said...

tahniah dpt tudung raya percuma :D
Nur raya mana... husband balik tak rya ni?

Hamizah said...

sukanya dia..

transformed housewife said...

Suami tak balik raya ni Anie. Sy raya pertama di Kelana Jaya. Ptg raya pertama balik KB.

transformed housewife said...

mmg suka Hamizah sbb dah boleh jimat sbb tak payah beli tudung raya ;)

eyriqazz said...

congratz..rezeki bulan puasa..

P/s :word verification menyusahkan utk mengomen

ibu WaWa said...

bestnya dapat hadiah daripada rakan blogger...
tunjuklah sikit macamana rupa tudung tu!

kakyong said...

bestnya dpt tudung raya.. kakyong tahun lepas pun dpt hadiah tudung menang GA

transformed housewife said...

insya Allah, ibu wawa. nanti sy posing dgn tudung baru.

transformed housewife said...

thanks eyriqazz.

yatie chomeyl said...

woii betsnya dpt tudung rayo. btw , tudung bawal muloh ma banyok dlm almari dale bilik ti. nanti blk rayo, amik lah hok mano kak nur nok..ti sipe lipat molek dale tu belako.

transformed housewife said...

ok. nanti knur tengok balik tudung2 tu.