Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Friday, December 4, 2009

Aksi Si comel Bersama Stereng

Saya nak cuba lagi nasib dlm peraduan2 yg dianjurkan di dunia blogging ni. sbb utamanya tak pernah menang lagi.huhu Mana tahu kot2la ada rezeki bila masuk banyak2 ni. Ok, peraduan "contest" yg saya nak cuba kali ini ialah "Aksi Si Comel Bersama Stereng" yang dianjurkan oleh Ryn. Ni dia banner dia:

Photobucket

 Skrg mari kita tengok syarat2nya:
  • Copy banner kat atas ni boh kat sidebar korang berserta ngn link contest. Takde link otomatik tak layak... (dah buat)
  • Jadi follower blog daku...Jangan segan2 eh...(dah jadi pengikut jugak)
  • Umur anak antara 0-3yrs. Terbuka kepada boy & girl.
  • Upload gambar anak berserta dgn aksi sterengnya. Letak nama dan umur, pehtu korang cerita laa serba sedikit pasal gambar tu...Tak kisah laa stereng ape pn jnji STERENG.. (ok letak jap lg)
  • Upload berapa banyak yg boleh, tapi hanya SATU gambar terbaik akan dipilih utk dipertandingkan....
  • Kalau korang ada 2 org anak...boleh je...tp takleh gambar bersama kena gambar sorang2. Nnt susah nak wat keputusan..
  • Setelah syarat kat atas ni complete, sila laa tinggalkan link korang supaya senang daku nak terjah..
Tarikh tutup contest : 18 Disember 2009 @ 10pm

Setelah membuat pemilihan yg teliti, akhirnya saya telah memilih untuk mempertandingkan gambar ini:


Nama: Hafizah bt. Ariff
Umur: 2 thn 5 bln
Tarikh Lahir: 22 Jun 2007
Keterangan mengenai gambar: Saya tahu Ryn tak mintak buat ni, tapi saja saya nak tulis sikit. Gambar ini diambil di Peachgrove Playcentre. Kami akan dtg ke sini 3 kali seminggu (kira mcm pre-school). Hafizah memang suka main kat "playground area" ni. Masa ini dia pusing2kan stereng tu macam konon2nya dia tengah memandu kereta. Lps tu siap buat bunyi hon.

Ok, itu saja rasanya untuk "contest' ni. Sesiapa yg nak menyertai juga, sila lihat di:

 

5 comments:

E-na Zarina said...

x putus asa..insyaallah ada lah yg sangkut tu nnt (menang)...bole share hadiah? he he

yatie chomeyl said...

comeyl2x fizah...good luck

Muhammad-al-Fateh said...

semoga bahagia bersama suami dan anak2 tercinta...

Ryn said...

excited nya dia...

GOOD LUCK!!

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

E-na: thanks.
Cik Ti: thanks.
Al-fateh: Amin.
Ryn: thanks. mmg dia suka main kat sini.