Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Saturday, January 1, 2011

What kind of contests do prefer? GA, contest with photo or brain teaser contest?

Salam,

Just a short entry for today. I'm wondering what kind of contests would you prefer? GA, contest with photo or brain teaser contest? And what kind of prizes would you prefer? Products for your children, products for mummies, top up or cash

WHY AM I ASKING THOSE QUESTIONS? WELL.............I'm thinking of launching a new contest here starting from 10th Jan. 2011 since it's my eldest daughter's birthday. This year, Fathini is turning to 6 years old. Your answers will help me to decide the contest and also the prizes. So, please give me some feedback here in the comment box to help me in making my decision. THANK YOU. 
 

7 comments:

kakyong said...

GA org suka join.. sbb senang nak buat & tak perlu nak kena perah otak..

jika contest, sure org expect hadiah yang lumayan.. ;) contest bergambar pun senang nak masuk, just tepek gambor.. xde la susah2.. cuma penganjur la fenin nak pilih...

apa2 pun terpulang pada Adyani.. kakyong sebolehnya akan cuba menyokong join GA kawan2...


actually dgn GA ni memang boleh mengUP @ popularkan kan blog kita...

Nadiah Sidek said...

GA senang nak join. contest pulak nadiah suka yg mudah2 je. mcm contest with photo semata2 tu mudah la. yg kena buat entry kreatif tak brp rajin nak masuk...tak rajin nak memerah otak :p

Affieza said...

For me, kalau nk relate ngn Fathini's birthday better buat GA je...simple and easy

fa10 said...

sayo suko GA n contest.

GA senang nak pilih pemenang, dan senang org nak masuk... org pun x kisah hadiah apa kita nak bagi

kalau brain teaser tu susah sikit nak join sbb perlukan masa berfikir.

Sbb contest utk Fathini, so hadiah sesaui utk anak2 umur tu la. jrg2 ada contest budak 5 tahun ke atas ni. selalunya 4 tahun ke bawah jer...

molek ni, saya akan join

mie said...

photo is easy...
just my opinion..

yatie chomeyl said...

btul kato k.yong tu, sokong2x.

tini nk hadioh gapo dr cik ti on ur bithday nanti? *wink wink*

transformed housewife said...

ok. All of ur suggestions will be considered.

Cik Ti: Tini suko hadioh gapo2 berkaitan dgn BArbie.