Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Saturday, May 7, 2011

Silence Mode at home.

Salam,

Early in the morning, both my of daughters followed their grandpa to attend the Open Day in KPJ, Nilai. Their grandma and auntie were already there. As Saturday normally is a shopping day for us, my hubby and I didn't go to KPJ to accompany our daughters. Instead we had a nice shopping date in Hypermarket Giant, KJ. It has been a long time since we can go out without our daughters on the tow. So, it was a nice change for us.

However now (it's 3 p.m. by the time I'm typing this entry), I'm feeling so weird and the silence mode is apparent in the house now. Usually, we can hear the noise from our daughters either playing, singing, shouting or bickering with each other. You can say that I've starter to miss my daughters even only after 6 hours. Have any of you had the same feeling?

8 comments:

Lizan said...

kak ijan pun ada gak rasa rindu kat adam kadang2 bila dia pergi sekolah pagi2 tu. bila takde carik, bila ada depan mata asyik bergaduh jer... :)

transformed housewife said...

tula kan. Bila ada tak tahan dengar diaorg gaduh & bising2. bila tak de, sunyi sepi dan rindu kat diaorg.

Hamizah said...

betul la..sypenah jg htr anak ke kg ms ada kursus kat msia dl,,konon nk amik weekend tp xleh nak tggu weh rindu ko anak..

dbalkis said...

Btol tu K.Nur, kami pun kalau x de si kecik kejap pun rasa pelik..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

btol..sekejap ajer mesti rindu gitu tapi kalo ada geram jugak bila time dia buat sepah..hehehehe

Ummi Hanie said...

sy yg xkerja ni ...maklum je lah kan,sntiasa dgr hingar bingar ank2...tp once bile depa takde di rumah for a while,rasa sunyi sesangat dan trdengar2 plak suare depa..hehe :p

yatie chomeyl said...

meme pong bilo anok ado, raso mace gege..bilo anok takdop..rindu x tahan

kakyong said...

memang terasa, lebih2 lagi bila dah xde kerja nak dibuat.. tp kalo sibuk dgn mcm2 tak lah etrasa sgt.. cuma kalo dlm 24 jam x dengor suara anak. memang x leh jadi..


n3 terbaru kakyong
Drama Nora Elena vs novel Kasih yang suci
Anak dara ku dah macam boboi ker… ;)
Cepat mengaku.. sapa yang antor ni