Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Monday, May 30, 2011

Using Life-like Dolls for the substitution of real babies?

Salam,

I want you to see this photo up close and tell me does it look real.


 That doll is what they called life-like doll or "reborn". Some women have these dolls for the substitution of their lost child, child they'll never have or their grandchildren who live far away from them. This is actually not a new phenomenon BUT I just recently found out about this when I read this NEWS from NST.  So, I did some reading from the other sources just to find out more about this issue. Apparently, this has started from 2008! There was even one funny incident happened in Australia when police smashed a car's window to save a baby. Read HERE to find out more.

This is what I think about this:

I pity the grieving mummy or even those who can't have children on their own. BUT I reckon rather than pay thousands of dollars, it's better to adopt unfortunate children. They need somebody who can take care of them and they also need to be loved. What's the use of loving dolls who can't understand the meaning of LOVE?

13 comments:

Lizan said...

di lubuk hati dia sedar baby tu hanya boneka..bukan ke menambah lagi kesedihan bila buat macam ni. saja cari pasal add salt to the wound..setuju dgn nur, ambik anak angkat lagi baik, kan.

Nurul Aima Hj Kaim said...

true

fa10 said...

sayo ada terjumpa 'seorang' life-like doll ni kat carboot. mmg jurujual tu siap bg sy dukung.. seram jer rasanya. beratnya sama mcm dukung baby betul.. meremang bulu roma!

'idun sa'idun said...

A'ah laa.. macam baby betul.. tapi kalau bagi patung baby ni kat grieving mothers who lost their babies, bukankah itu lebih menyakitkan..knowing that it's just a doll.. Hmmm.. Ntah la mcm2 manusia ni.. Anyway, saya follow.. :)

Idayu said...

uuiishh ader ker mcm tuh?

tp bby tuh mmg mcm real

yatie chomeyl said...

berapo riya dolls tu?

Nia said...

at least, adopting tu real baby kan. lebih baik kan kak.

transformed housewife said...

K.Ijan: tu yg tak faham tu kan.

fa10: aah tok ingat nok tulis berat doll tu mace baby. kalu ambo pun seriau jugok.

idun: mereka lebih bahagia bermain dgn dolls mcm tu.

Idayu: dah meluas sgt sejak 2008 di UK, Australia & USA.

Ti: ado mace2 hargo tapi buke murohla.

Diyana said...

haish...meremang aih bulu roma tgk kak. patung yg kat pasaraya pun,saya kadang2 tak berani nak tenung lama2..takut dia bercakap mcm Chucky.hihihihi

prada.blogspot.com said...

Salam . Kat malaysia takde jual ke baby ni ? Sy duk cari untuk anak sy . Mengamuk nak bby silikon ni

prada.blogspot.com said...

Salam . Nak tny , kat malaysia mana ada jual bby silikon ni ya ? Adik sy duk tny2 . Haihh . Kalo tahu , share la ekkk :) tq

prada.blogspot.com said...

U tahu x mana ada jual kat malaysia ni ?

prada.blogspot.com said...

Salam . Kat malaysia takde jual ke baby ni ? Sy duk cari untuk anak sy . Mengamuk nak bby silikon ni