Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Saturday, February 26, 2011

Bloglist Anastasyea Bulan Mac 2011 (BM Entry)

Salam,

Hati ini bagai terpanggil-panggil untuk memasukkan blog yang tak seberapa ini dalam Bloglist Anastasyea Bulan Mac 2011. Sebenarnya dalam bulan lepas lagi, ada keinginan tapi dek kerana terlalu sibuk dengan beberapa perkara lain, saya sudah terlepas peluang bulan lepas. Jadi, untuk bulan Mac, saya tak nak ketinggalan lagi. Sajalah kan nak kenal lagi ramai bloggerdi luar sana yang semakin memeriahkan dunia blogging ni.

Cakap banyak-banyak tak guna sebab kalau ada yang lain berminat juga, ada 3 syarat mudah je. Nak tahu apakah syarat-syaratnya? MESTILAH? hehe. Tengok banner cantik ni dan silalah tekan link di bawah banner tu. Jangan segan silu ye.

Tekan SINI

TUNGGU APA LAGI? JOMLAH BUAT ENTRI JUGAK.

7 comments:

LYA m@m@ ASYA said...

hadiah tu dah sampai...
tq sgt2..
cute gelang tu...
tp masa terima dh putus,,
apa2 pun sgt2 hargainya:-)

kakyong said...

nak join jugak lah....

hani@debumelukut said...

Salam, singgah tanpa izin.nice blog..Keep blogging.

a n a s t a s y e a said...

Terima kasih ye sebab join bloglist Anastasyea =)

anastasyea's latest post .. Anonymous masih tak puas !

Nur Hanani said...

i pun dah join. Salam perkenalan. :)

Entri Terkini: Tudung D'Haja..

nikaviolet said...

hye as salam..
salam perkenalan.
dtg dri blog anastasyea..
sudi2 la jenguk blog saya..
follow awak...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

Fieda said...

salam perkenalan..sy dri bloglist annastasyea...:)