Check this out!

Click To View

A & N academic and scientific editing service

Contact us when you need someone to proof read or translate some documents.
http://www.annediting.com/index.html

Friday, February 4, 2011

Sayu, pilu & tak mampu berkata2.

Salam,

Semalam sebelum melelapkan mata, saya BW sekejap. Tengah2 BW tu, terjumpa satu entri menarik dr satu blog ni. Masalahnya terlupa nak simpan link ke blog tersebut. Apa yg nak saya kongsikan adalah video ini dari you tube. Saya hanya minta sesiapa yg terbaca entri ni, peruntukkan sedikit masa untuk menonton video ini dan kalau sudi, tinggalkan komen dan kongsikan apa perasaan anda. Saya? Saya hanya boleh katakan yg saya sayu, pilu dan tak mampu berkata2 kerana malu dengan apa yg berlaku skrg.

6 comments:

kakyong said...

tak sanggup nak tengok sampai habis.. sekerat jalan pun dah sayu pilu.. terkoyak2 rasa hati...

brp byk yg dah kita sumbangkan...

dah la baru lagi baca buku pasal Palestin ni...

yatie chomeyl said...

tok mampu nok tgk sapa habis, airmato titik jurai2

insafnyo tengok....ya Allah

transformed housewife said...

K.Yong- mcm tulah yg saya rasa. Bersalah sgt tak dpt tolong apa2 sgt kecuali menyumbangkan duit apbila ada yg buat kutipan utk negara2 Islam tu..


Tie- tulah. Syukur sgt sbb sesusoh2 kito ni tak dok lg kena perang, tak dok rumoh utk duduk, keno tembok bilo tubik dr rumoh. huhu

Ayin Masliza said...

dugaan umat Islam sepanjang zaman... tak buleh nak bersatu..... sedih kan? tak payah pergi jauh, tengok kat dalam negara kita sendiri.. :(

Ayin Masliza said...

dugaan umat Islam sepanjang zaman... tak buleh nak bersatu..... sedih kan? tak payah pergi jauh, tengok kat dalam negara kita sendiri.. :(

fa10 said...

sayo mmg x leh tgk la video2 lagu ni... berjujurae airmato! Sakit ati pun ado tgk pok2 demo tuh!!!!